Selecteer een pagina

Hoe interpreteer je de analyse van emoties en wat betekenen bepaalde emoties voor je merk?

Emotieherkenning klinkt cool en misschien wel futuristisch, maar is het echt iets zinvols voor je merk? Marketeers kunnen twijfelen over wat te doen met de resultaten van emotieonderzoek. Hoe kunnen ze controleren of de emoties op hun inhoud die door een neuraal netwerk werden geregistreerd “goed” of “slecht” waren?

Om de aard van emoties en de betekenis ervan voor uw merk te begrijpen, hebben we een tabel gemaakt op basis van de wetenschappelijke artikelen van de World TOP-universiteiten en onze eigen FasTest database. Facial Coding is een krachtig instrument dat je een inzichten geeft over het creatieve materiaal van een merk en je doelgroep. Zo weet weet hoe je de resultaten op een juiste manier moet interpreteren.