Selecteer een pagina

Over ons

Over FasTest

FasTest is een webplatform dat merken helpt om creaties met het hoogste commerciële potentieel te testen. Het werkt op basis van een AI-gedreven algoritme wat de hersenreacties van consumenten analyseert. Het ontwikkelt marketingonderzoek dat snel, nauwkeurig en betaalbaar is. FasTest Neuro Solutions is een Amerikaanse start up, waarvan Andrew Kislov de CEO / oprichter is. Eerder was hij CEO bij Brain Company – een top 3 onderzoeksbureau voor neuromarketing. Hij behaalde een BSc in Cognitieve Psychologie, MSc in Cognitieve Neurowetenschappen en promoveert momenteel in Cognitieve Neurowetenschappen (ICN HSE). Zijn wetenschappelijke werken zijn op het gebied van neuro-economie en neuromarketing met fMRI en EEG. Andrew begeleidde al meer dan 50 complexe ad-hoc neuromarketingprojecten voor de grootste bedrijven uit Banking, Finance Insurance services, ICT, e-com, retail, enz. Hij is lid van de  Federation of European Neuroscience Societies en Society for Neuro Economics.

 

Over Colouring Research

Colouring Research is agent voor FasTest voor de Nederlandse markt. Colouring Research en Colouring Media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Met onze media- en onderzoek oplossingen bieden we adverteerders en bureaus steeds meer grip op communicatie”, aldus Paul van der Veer. FasTest is een voor adverterend Nederland een belangrijk instrument om zeer snel inzicht te krijgen in de effectiviteit van een creatie, of dat nu voor het creëren van merkassociaties is, dan wel voor het realiseren van de merk- en media KPI’s.

Colouring Media is in augustus 2014 opgericht door Paul van der Veer, mediaprofessional met meer dan 30 jaar ervaring. Dit jaar (2021( is Colouring Research als 2e label bijgekomen. Paul is mediastrateeg  met een groot hart voor effectieve mediareclame. “Jaarlijks wordt er door adverteerders voor meer dan € 4 miljard in media besteedt. En mijn ervaring is dat er nog veel bedrijven die onvoldoende inzicht hebben in de effectiviteit van creatie en de ROI van campagnes, terwijl er tools beschikbaar zijn die juist meer grip geven op hun communicatie. Wij proberen ons steentje daar aan bij te dragen met de Brand Media Optimizer en met FasTest.” Colouring Research is gevestigd in Zaandam.

 

 

A look inside the mind